Är e- cigg farligt eller inte?

Vi hör stundvis att det är en myt att e-ciggen ska vara så mycket bättre än de vanliga tobakscigaretterna. Detta stämmer inte. Du bör ej jämföra e–ciggen med tjärcigg. Då du undrar, är el cigg farligt, så måste vi förstå att spörsmålet inte är så adekvat om det till exempel handlar om e-cigg eller om standard cigg.

olja

Men du ska ej tro att el-cigaretter är totalt icke skadliga. Shoppa alltid e cigarett utan nikotin, dom andra varianterna kan vara minst lika skadliga som standard cigaretter.

E–juicen är det som skiljer e cigg utan nikotin från dom med.

Skillnaden är kraftig på e cigg som saknar nikotin och de med. Ni slipper beroendet med e-cigaretter utan nikotin och dom är dom som du kan köpa i Sverige. Det är viktigt att komma ihåg att man kommer att hantera charger och hållare som är elektriskt drivna.

Om du beställer el-cigaretter från utlandet, fundera på att kolla upp den noga. Tänk på säkerheten, genom att shoppa svenskt eliminerar du ett flertal faror. E–cigg som saknar nikotin har noll åldersgräns, men detta är ingen leksak. bra e cigg

När man röker e- cigg så kommer du icke att bli beroende om den är utan nikotin. Om ni icke blossar är detta ett prima alternativ. Men den som vill lägga av med att röka tobak kanske ser en fördel med att fortsätta med nikotinet. Men kom ihåg du kan nyttja de nikotinfria om du vill sluta röka tobak oxå.

Då är el cigarett skadligt att börja med

Den som inte någonsin hava rökt kan fastna när man röker cigg med nikotin. Är du juvenil och aldrig rökt nikotin bör du veta att det är de e cigarettER SOM ÄR FARLIGA. Det här kan också vara en inkörsport till standard rökning då man vänjer sej vid nikotinkickar och önskar hava dem också med hjälp av vanliga ciggen.

Därför är cigg farliga

Vanlig rökning är skadligt det är inte el cigarettER som ÄR skadligt När man har gjort jämförelser visar det sig att det är många omfattande skillnader. Om vi nu ska börja med så skall du börja med e-ciggen. I och med att många unga hellre röker e- cigg utan nikotin så kan vi se att den allmänna hälsan förbättras och miljön blir bättre för alla!