Nu kan du lätt få bort få bort kattkiss lukt

ta

Katter tvättar sej väldigt ofta. Under normala omständigheter sköter katter sin egen hygien. Men att få bort kattkiss lukt är en annan femma.

Men hur kan du få bort den vidriga kisslukten? Det finns många sätt att lyckas på. YOKOAIR är säker att använda och du kan vara säker på att inga farliga ämnen sprids i luften.

Om du vill få bort få bort kattkiss lukt då ska du använda YOKOAIR

Med sprayer som Yokoair och Luktstopparen är det enkelt att få bort kattkiss lukt YOKOAIR är ett utmärkt val för detta. Med denna spray så kan du få bort lukt från skor och se till att kattens kiss inte längre lämnar stank efter sig.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Sprayen kan även applicerat direkt i kattburen. Kanske finns det en favoritpläd som kissen har lyckats märka med sin skarpa doft. Nu kan du rädda gamla plagg och föremål från tippen genom att använda sprayen.

Kaste det inte bara för att det luktar. Precis som att du kan få bort röklukt med några puffar med sprayen så kan kisset snart vara ett minne som du har glömt bort. Om du har rätt verktyg kan du bli av med lukterna.

Du kan köpa sprayen i butiker som allt-fraktfritt.se.

Träna din katt att inte märka på fel ställe

Nu kan du lösa kattkiss-frågan en gång för alla. Tänk på att träna din katt. En kattdörr gör att katten kan kissa ute enklare.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Genom att använda en luktborttagare kan du dämpa lukten från lådan. Bra sprayer kan till och med dölja lukten helt.

Katter präglas oftast starkt av sitt revir. Särskilt om de inte kastreras. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. Även om du inte kan styra katter som hundar kan du faktiskt lära katten att kissa på rätt plats.

Ta bort äcklig lukt med detsamma. Genom att spraya går det fortare. Du kommer att få en mycket bättre inomhusluft.