Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är hemma hela tiden samt valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ mig när jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på rätt fason, kan vara en livräddare för valpar samt kan oxå skänka dej lugn att kunna att din hundvalp är på ett säkert ställe, när du är upptagen alternativt borta!

Ett av de långa svaren – och detta kan verka gå en del runt, men läs följande text noga – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten hundvalp eller flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom är också ett litet antal av de sorgliga historier ett litet antal övriga valpägare har delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten puppy till en kry vuxen, behöver du undvika att din puppy får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Du kanske ej kan undvika alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första puppy samt du provar lära dig skillnaden mellan en liten hundvalp samt en större – men jag antar verkligen att det är angeläget att du har så få perider med litet blodsockerepisoder som möjligt.

En valphage hjälper dej att klara detta.

Om man ej är bekant med hypoglykemi hos valpar, bara för att summera – litet sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på föda, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att konsumera, för mycket motion, springer, leker och studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage nära dej, ej nog rast och sömn, massor av kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt eller flåsande när det är hett – allt raderar välbehövlig handlingskraft från den lilla kroppen.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till ett litet antal problem alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar ej är lämpliga allmän, och hurså det är angeläget att du letar dej den tid du är gärna att satsa, samt den vård samt handledning du är villig att ge din puppy varje dag utav ditt liv!

Innan man gör beslutet att handla alternativt ta till ditt hushåll en!

Så nu att replikera din fråga oerfaren – varför behöver man en valphage alternativt liknande fristad för din valp?

Eftersom en valphage ger allt det erforderlig ovan:

En bestämd plats, vari din lilla puppy kan vara säker också utan kontroll.

Utan från skador och olyckor, och där det ej kommer att hamna i trånga utrymmen där den ej bör vara i, när du inte tittar på.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan tänka sig – samtliga skrymslen och vrår man antar att de inte kunde komma in – anta igen – de kan och ges de chans, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när du gör dina vanliga sysslor samt ännu vara i en bestämd miljö.

Man kan krama, gosa samt älska den, du vill bara ej riskera att du trampar på den, springer ut eller gömmer sig.

Och förresten – valpar vet aldrig själva när de ska avbryta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att förtära eller dricka, och efter att braka en timme alternativt två efteråt.

En valp kan hänga samt vara med dig – bara ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, ska man behandla det som en mänskligt baby med dieter agenda / vila / sova perioder, och efter att det att den nått den åldern – ska du ännu bearbeta det med enorm hänsyn när det innefattar storleksbegränsningar, energi nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om varför man ska en valphage till din nya familjemedlem, men det finns många flera anledningar varför det är bra med en bastant valphage, bland andra när man vill att din puppy alltid ska känna sej trygg och när du skall träna din hundvalp att bli rumsren – men det är att annat avsnitt.