Nu finns läskmaskinen som hjälper dig att göra egen Julmust

Julmust är obligatoriskt under julen för många. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

jul

Lösningen stavas Läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Du är dessutom med och skyddar miljön.

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. På så vis får du en godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar Julmust. Du behöver bara köpa flaskan. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad Julmust. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara Julmust med din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar Julmust. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. Det uppskattas av din familj och vänner.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha Julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Variera lite. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Du får billig läst som smakar bättre. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.