Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. Det är ingen ide att köpa handsprit mot corona. Tvål är oftast bättre än handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Plast och corona är ingen bra kombination. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Om du smörjer dig med handsprit för att sedan ta i dörrhandtaget så måste du börja om igen. Då måste du börja om igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Handskarna kan vara avgörande vid en pandemi.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Gnid inte in sprayen på händerna. Sprayen fungerar överallt.

desinfektionssprit

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Produkten torkar snabbt.

Överdriv inte

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Du kan köpa produkterna online.