Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Lika svårt är det att få tag i produkter som biocider och glycerin. Viruset gör att priserna stiger. coronaviruset.

De kunder som valt att handla hos allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har fått sina varor direkt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Helt osynliga i sökmotorerna. Apotek och större företag går före.

desinfektion

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. På sin höjd kan de erbjuda handsprit och det vet vi redan att det inte fungerar. Man kan fortfarande bli smittad.

Oftast är det slut på alkoholfri handdesinfektion. Produkter av hög kvalitet är slut på lagret. För tillfället kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De varorna kommer inte att vara lagliga länge.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Företaget allt-fraktfritt.se har flera krispaket till försäljning.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Desinfektionsmedel för visir och skyddsglasögon samt desinfektionsmedel för desinfektionsbad tillhandhålls på desinfektionsfabriken.com. Det är främst en butik för andra företagare.

Det finns vissa desinfektionsmedel som går att späda ut med vatten. Det sänker priset.
Städbolag är de mest återkommande kunderna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Det är Gert Strand AB som har lanserat produkterna. Bolaget har levererat en mängd produkter sedan starten 2008. Men produktsortimentet innehåller många fler produktkategorier.

Man har snabbt anpassat sig. Oftast kan du välja på flera olika förpackningsstorlekar.

Man sadlade om till att göra egna desinfektionsmedel.

Det har skyndat på produktionen och leveransen.

Men om många företagskunder skulle upptäcka företaget på samma gång kommer de att gå slut på tomflaskor. Om du har egna flaskor hemma så kan du köpa desinfektionskoncentrat istället. Köper du dunkar så kan du spara upp till 70 procent.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Ett enkelt desinfektionsbad i forma av en 32-liters plasthink är när detta kan läsas redan på marknaden. antibakteriell Det går utmärkt att rengöra visir och skyddsglasögon i det också.

Spray för visir och skyddsglasögon är ny. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.com kan städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.Många besökare kommer därifrån.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.