Det är goda nyheter att mycket bra glukosamintabletter finns numera att beställa online för att hantera artros

Med stigande ålder är inte artros mer någon nödvändig följd. Det finns idag saker man kan göra för att lindra artros i leder och annat bland annat med glukosamin. Numera är inte något av apoteken de enda ställen man kan köpa bra glukosamintabletter från.

Funkar inte de glukosamintabletter som vi köper på apoteken?

Du är inte ensam om du konstaterat att de glukosamintabletter som du köpt på apoteket inte fungerar alls. Apoteken har alldeles gratis fått ett monopol på denna produkt eftersom läkemedelsindustrin har valt att klassa detta kosttillskott som läkemedel.

Att detta monopol har gett skyhöga priser på en produkt som egentligen inte kostar så mycket.

glukosamin

Det har gjorts många studier på glukosaminet och man har sett att den bästa effekten kommer då man får i sig 1500 mg per dag. Detta oavsett om det rör artros knä, artros fingrar eller annan kroppsdel. Men konstigt nog får man bara 625 mg glukosamin per tablett när man handlar på apoteket.

Apotekens rekomendation är max 2 tabletter per dag vilket alltså inte kan ge den effekt man söker. Hur löser man detta? Köpa glukosamintabletter för djur? Du kan hitta både pulver och tabletter avsedda för djur I hälsokostbutiker men kvaliten på dessa är osäker. Då finns det en klart bättre lösning online.

Du kan köpa mycket bra glukosamin i tablettform online

Gelest AB säljer GlukoPlus. Bakom detta märke, GlukoPlus, döljer sig glukosamin av mycket hög kvalitet som är avsett för människor. Det är precis samma produkt som av företaget säljs i Storbritannien som kosttillskott till människor.

Fast numera finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla här i Sverige från allt-fraktfritt och prisad. Innehållet är garanterat samma glukosamin fast det måste stå att det är för häst eller hund.

Så om du söker glukosamin till rätt pris med bäst kvalitet är detta det bästa sätttet. Som du vet gäller det ganska stränga regler för svenska e-butiker.

Nödvändigt med en helhetsbehandling mot artrosen för att må bättre

Cirka tre veckor är den tid det tar förglukosaminet att börja verka. glukosamin köpa Det tar sin tid innan kroppen har börjat producera sitt eget smörjmedel till dina leder. Efter den tiden försvinner eller minskar smärtorna. GlukoPlus reklam säger: Hjälper inom tre veckor.

Trots en väl utförd glukosaminbehandling kanske man får konstatera att värken inte är helt borta. Man måste stärka kroppen med rätt typ av gymnastik plussat med en heltäckande behandling för att få maximal effekt.

Genom att gå till en sjukgymnast så kan man lära sig bra övningar som man kan utföra dagligen hemma. Det finns många som blivit hjälpta av Yoga. En promenad i maklig takt för att sllippa värken.

Kanske är den livsstil man har inte är den allra bästa för att minska eller slippa värken helt. Glukosaminet måste man alltid ta för efter 40-årsålden går kroppens egen produktion ner och lederna gör ont av brist på smörjmedel.