Grape tonic används med fördel till festen

Du glömde anskaffa groggvirke och de första gästerna är redan nu på ingång. Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Ju förr du löser det desto bättre. Vänta inte på att festen bokas in.

grape

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Var förberedd. Hör med gästerna vad de vill dricka. Det är säkert någon som vill ha grape tonic. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Läskmaskinen kan även göra cola och julmust. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. Ofta på Rusta och ÖB.

Restauranger köper ofta kopplingsslangar och seriekopplar maskinerna. Det sparar man ännu mer pengar på.

Våga experimentera

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Du märker vad som passar. Det är förstås också möjligt att fråga andra om råd online.

Viss sprit passar bättre med vissa smaker. Om du har en läskmaskin kan du även experimentera med vin. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Var kreativ i utforskningen av nya smaker. Du får rätt färg och en perfekt smak. kinin läsk Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Du kan bjuda in till fest när som helst. Det kommer att bli en dundersuccé.