Har du provat att göra stora såpbubblor med glycerin?

Såpbubblor förundrar och underhåller vuxna såväl som barn. Om du vill göra större bubblor än de du kan göra med diskmedel så kan du prova glycerin.

Glycerinet finns i många produkter som finns i ditt hem såsom fuktgivare i hudprodukter, tvålar, tandkräm och till och med i många matvaror och drycker. Vin innehåller till exempel glycerin.

vegetabilisk

Är glycerol säkert?

Glycerol är luktlöst. Glycerol finns naturligt hos människan också.

Apotekaren CW Scheele upptäckte att man kunde extrahera glycerin genom kemiska processer.

Man kan framställa glycerinet på flera olika sätt.

Hos allt-frakfritt.se hittar du glycerin.se eller på ett lokalt apotek. Du kan ju brygga hemma med hjälp av glycerinet också.se.

Bunkra upp lagret med detta.

Så fungerar glycerol

Såpbubblor kan bli stora med glycerol. köpa glycerol billigt Tillsätt bra vatten, socker och diskmedel. När allt är färdigblandat är det bara att börja.

Man kan göra en egen ram med två pinnar och två snören som man spänner mellan pinnarna. Det är enkelt att använda. Sedan är du redo att börja skapa konst.

Såpbubblor kan ju produceras överallt. Gör bubblor precis som du vill.

Det ger verkligen stora bubblor. Man kan också använda sig av särskilda glycerintvålar.

Är glycerin farligt?

Om man undrar detBör ta sig en ny funderare. Det är inte farligt i flaskor. Om man även har lite salpetersyra i hemmet så kan det dock vara läge att hålla dessa två ämnen långt från varandra.

Om man blandar det får man nitroglycerin. Det blir en fin explosion av det om man tappar det i backen. Det bör man ju i och för sig undvika.