Kan jag bli av med coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Du kan ta till några enkla lösningar. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Vet du hur du ska tvätta händerna på bästa sätt?

Man har pratat länge om hur man ska lösa coronavirus. Dels ska du ha en bra antibakteriell tvål och dels måste du veta hur du ska använda den. Du måste låta tvålen verka.

För bästa möjliga resultat ska handtvål eller antibakteriell spray för händer appliceras rikligt. Var noga när du tvättar händerna, låt minst 20 sekunder passera. Därefter sköljer du av händerna med vanligt vatten. Det gör att handspriten blir onödig.

Använd bara rena handdukar. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Använd det som känns rätt för dig.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Allt måste desinficeras. Oftast glömmer vi bort våra dörrhandtag. De som bor i flerfamiljshushåll ser det som extra viktigt.

Man vet nu att coronavirus kan överleva i flera dagar. Oftast rör dig om flera dagar. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Inte svårt alls.

handdesinfektion

Den kan du behandla ytor med. Visste du att sprayen kan ätas när den har torkat? Dessa är bättre produkter mot coronavirus.

Var försiktig

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. Man kan köpa det i pulverform också.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Man menar att effekten nås redan vid 0,2 gram. Det kan vara andra nivåer om du blir smittad.

Kolloidalt silver är ett kosttillskott i USA men inte längre i Sverige. ytdesinfektion Utfallet av preparatet är olika. Annika Dahlkvist har en egen blogg där hon skriver om preparatet.
Här är tipset att spraya kolloidalt silver på alla grönsaker och all frukt man köper, och låta självtorka. Alla virus dör då. Kunderna köper hem IONplus.

Det går inte en dag utan att Anders Tegnell syns i TV. Det är omöjligt för våra skolor att hålla sig till alla rekommendationer. Man ska hosta i armhålan.
Man vet nu att corona kan leva upp till 3 dygn. Rådet kom av Anders Tegnell för 10 år sedan. Bruka ditt förnuft. Detta är bara ett exempel, var kritisk och bedöm om det är rimligt. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Ansiktsmasker är ett populärt val gällande produkter mot coronavirus. Använd gärna handskar när du är ute. Det är viktigt att de är täta mot virus. Men kom ihåg att du inte ska röra dig själv i ansiktet med handsken på. Många blir smittade av coronavirus på det sättet.

Ansiktsmasker kan också vara bra men bara om de är professionella av klass 3. Oftast är det bara medicinsk personal som har tillgång till rätt skyddsutrustning. Köp inte de undermåliga produkterna.

Tänk på hur du använder händerna. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Särskilt om du samtidigt är noggrann med att inte pilla dig i ansiktet när du inte är säker på att dina händer är rena.