Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Du måste ändå tvätta händerna. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Plast och corona är ingen bra kombination. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Så använder du bakteriedödande spray

Utöver handdesinfektion kan en bra bakteriedödande spray användas på andra ytor. Alla virus dör ut. Många glömmer handtagen.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Då har du smittan på händerna igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Risken minskar med ytdesinfektion. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Glöm inte bort handtagen

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Sprayen fungerar överallt.

antibakteriell

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Det är bara att spraya på handtaget innan du öppnar dörren.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Ett bra varumärke som brukar kunna leverera även i bristtider är Smittstopp, som har alla 3 produkterna man behöver. Du kan köpa produkterna online.