Nu kan du få bort illaluktande svett

Att sportutrustning med tiden kan lukta mindre attraktivt är inte så konstigt. Svett och smuts kan spä på lukten. Det finns mycket att göra åt illaluktande svett i sportutrustning, kläder och skor.

doft

När du använder en luktborttagare måste den ju vara enkel att använda. Du vill ju inte ha sönder den. Vissa produkter förstör din inredning.

Så enkelt blir du av med illaluktande svett

Du kommer att häpna när du förstår hur enkelt det är att ta bort illaluktande svett. dålig stank skor borttagare
Vissa grejor kan tvätta i maskinen. Gå igenom tvättråden. Om du inte gör på rätt sätt direkt kan du få göra dubbelarbete senare.

Det finns också luktborttagare textil som är särskilt anpassade till kläder och saker som är gjorda av material som du kanske inte vill slänga i tvättmaskinen. Luktstopparen är bäst i test.

Om din luktborttagare förstör dina kläder har du ju ingen större nytta av den, välj en av rätt kvalitet. Röklukt är ett problem idag, därför är det ju bra om den kan ta bort de lukterna också. Sprayen är enkel att ta med.

Hur ofta ska jag behandla?

Hur ofta du behöver behandla din utrustning beror ju på flera saker. Det kan vara svårt att komma åt problemet med illaluktande svett om det var ett tag sedan du rengjorde plagget senast. Med luktborttagare textil är det inga problem.

Den går utmärkt att punktbehandla med. Men för kläder och utrustning som du svettas i ofta så kan det vara klokt att köra en sprayning per vecka. Om du behandlar utrustningen ofta så håller den en högre kvalitet längre.

Respektera din omgivning

Du skulle ju knappast gå till jobbet utan att ta bort kräklukt som satt sig på en kavaj eller utan att först få bort svettlukt under armarna. På gymmet kanske man inte bryr sig. Otrevligt värre.

Lukten är normal men för mycket lukt kan ändå bli pinsam. Illaluktande svett kan få andra att rynka på näsan och uppleva dig som mindre attraktiv. Detta oavsett om svettlukten kommer från dina redskap eller dina kläder.

Ha för vana att ta bort lukten. Det har du stor nytta av. Kläder som inte luktar är bättre.

Var köper man produkter som tar bort dålig lukt?

Hos allt-fraktfritt.se. Du kan även motverka dålig lukt från avloppsbrunnar.