Så får du bort dålig lukt

Dojorna kan börja lukta riktigt ordentligt efter ett tag. Det är ju inte bara det att du själv måste få en pust av fotsvett varje gång du tar av och sätter på skorna. Det kan faktiskt vara så att det märks av andra också.

Nu kan man undra hur du ska göra för att få bort dålig lukt. Det beror på situationen. Du måste fundera över hur gamla skorna du vill ha kvar är.

ta

Hur få bort dålig lukt?

Om de luktar för mycket är det dags att köpa nya skor. Du kanske inte gillar hur det ser ut ändå. Men om de fortfarande är fina och bekväma så är det bättre att använda någon form av luktborttagare för att få bort dålig lukt.

Med den nya produkten Luktstopparen spray som innehåller mineralsalt och vatten kan du börja behandlingen. allt-fraktfritt.se säljer sprayen billigt.

Du sprutar bara in sprayen i skon sedan är du klar. Sedan är lukten borta.

få bort svettlukt på ditt sätt

Metoderna är flera. Du kan få bort röklukt och svettlukt med samma produkt. Det betyder att du kan ha en enda spray och använda den på toaletten, i källaren, i tvättmaskinen och i dina skor.

Vissa metoder är effektivare än andra. äcklig doft i tvättmaskin
På nätet kan du läsa om alla möjliga förslag och tips. Vissa metoder kan faktiskt ge dig huvudverk, bokstavligen.

Sök och hitta det sätt som passar dig. Om du använder sprayen FÅR du BORT SVETTLUKT. Det är enklast.

Skor för träning

De är särskilt utsatta för fotsvett. Det är normalt. Men du kan få bort lukten. Du kan använda sprayen på gymmet också.

Kläderna får en ny och fräsch känsla. Du behöver inte leva med lukten. Om du använder Svettluktsdödaren spray är problemet löst. Känn skillnaden.