Så gör du sockerfri läsk i läskmaskin

Att hitta alternativ till socker är inte det lättaste. Bara för att du vet att godis och läsk inte är så bra för dig så betyder det ju inte att du inte längre vill ha något alls. Lösningen är nära.

Det söta består även med sockerfri läsk. Det finns ämnen som du kan dricka. Om du har en läskmaskin kan du ordna den läsk som du själv vill ha.

Lätt att göra sockerfri läsk med en modern läskmaskin

Om du har en läskmaskin bestämmer du själv hur mycket läsk du vill göra. Använd den en gång och upplev hur enkelt det är. Du inser att du inte bara kan köpa koncentrat till sockerfri Sockerdricka och Cola Zero.

köpa

Du kan även skapa bubbelvatten. Då får du inte sötman. Men mineralvatten blir roligare med smak.

Det är så enkelt att dina barn kan göra det. Det gör gott i kropp och själ. Behovet av god dryck blir uppfyllt.

Variera smakerna

Om du vill ha sockerfri läsk finns det ett koncentrat för det också. Det kan vara svårt att hitta rätt läsk.

I och med att smakessenserna inte alls är dyra så kan du gott unna dig att ha flera olika smaker redo hemma. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du får billig läsk som är helt utan socker. Läsken är alltid nygjord. Den läsk som finns i butiken blir avslagen på några timmar. Men med en läskmaskin håller sig drickat bubbligt längre.

Du dricker läsken direkt. sodastream smaker Alla i sällskapet kan få nygjord läsk. Du kan ge rätt smak till alla.

Mildare dryck

Du kan själv bestämma smakerna. Essenserna kommer färdiga med sin smak, men du kan spä ut den om du vill.

Indian Tonic är en av de starkaste drinkmixarna. Smaken är så stark att många blandar den med hälften Sockerdricka när den skall användas till drink-mix.

Med Indian Tonic läskkoncentrat får du Indian Tonic som läsk. Det är en väldigt läskande läsk. Ta dina smaklökar på ett riktigt äventyr med naturliga smaker.

Fyll på där hemma.

Du vill ju inte vara utan sockerfri läsk. Ladda maskinen med essenser så att den är redo. Det kommer att ta dig genom dagen. Välj bort sockret.