Så vet du att du har smittats av coronavirus

coronavirus behöver inte nödvändigtvis ge några symtom. Vi överöstes av information om corona. Även barn kan smittas av coronavirus och föra smittan vidare till andra.

Dessutom har det visat sig att djur kan smitta människor. Så enkelt är det. Om du är ute och går med din hund och träffar någon som vovven tycker om kan det leda till att hunden hälsar på den andra personen med sin tunga.

ytdesinfektion

Då har allt dragit igång. Om du inte ens insåg att detta var möjligt vet du inte att du nu är en person som kan smitta andra. Många tror att corona och influensa är samma sak.

De flesta känner till en vanlig influensa. coronavirus kan överleva i flera dagar. Det är lätt att smitta även om man vidtag åtgärder.

Vet du om du har smittats av coronavirus?

Vissa coronasymtom är kända av oss. Feber är ett vanligt symtom. Uppvisar du några av dessa symtom så kan du mycket väl vara smittad. Om problemen är allvarliga ska du söka hjälp.

Vissa tror att de har drabbats av influensa istället. Man kan få ont i lederna. Vissa drabbas av svår trötthet. Vid andningsbesvär måste du söka hjälp. Det är viktigt att inte vänta för länge om du får svårt att andas.

Ingen reagerar lika på coronavirus

Ingen coronavirus reaktion är den andra lik. Viruset kan även göra så att man tappar luktsinnet, det har man sett i USA. Vi verkar inte ha samma symtom i Sverige.

Alla som smittas reagerar olika. En del blir svårt sjuka och upplever det som en otroligt jobbig influensa medan andra kanske bara får lite ont i halsen.

Ska du testa dig?

Har du flera symtom så kanske du måste testa dig. Har du cononavirus kan ett test vara bra. Slipp oro dig och du hjälper till att stoppa sjukdomen från att spridas ytterligare.

Det beror på hur din levnadssituation ser ut. Det är viktigt att isolera sig om man är sjuk. Efter ett tag är du frisk igen och då kan du leva som vanligt.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten. Det är möjligt att hjälpa det egna immunförsvaret genom att äta C-vitamin. Man kan äta några gram C-vitamin per dag.

Kolloidalt silver har blivit populärt i USA. pandemi Preparatet finns även i Sverige.

Kolloidalt silver i torkad form är ofarligt. Viruset dör då. Bästa fabrikat är IONplus, Holistic är näst bästa.