ta bort röklukt med Luktstopparen spray

Om du inte röker uppskattar du inte röklukt. Röklukten är dessutom farlig. Ingen kan väl ha missat att röklukt är farligt. Men nu kan du ta bort röklukt med Luktstopparen spray.

Nu finns luktstopparen i allt-fraktfritt.ses sortiment.se

Var vill du ta bort röklukt och hur ofta?

Vissa dagar känner man sig lite lat, då händer det att man kanske röker en cigg i vardagsrummet. Om du har fest kan röken från balkongen komma in i lägenheten. Börja med att skapa dig en uppfattning om var du vill ta bort röklukt.

Hur ofta röks det på platsen? Om du vet det kan du också sätta in rätt insatser. Om det vill sig illa kan det ta en bra stund innan lukten försvinner. Men vid lindrigare episoder finns Luktstopparen spray.

Sprayen är bra att ha då du inser att du då och då kommer att behöva få rent i ditt hem eller kanske på jobbet. Sprayen fungerar även utmärkt i bilen.

Applicera direkt

Luktborttagare fyller en viktig funktion i de flesta hem. När du använder Luktstopparen spray kan du snabbt och enkelt ta bort röklukt. Du kan också behandla illaluktande skor, ta bort kräklukt och få ordning på sportutrustning som osar svett.

Spraya så fort det luktar rök. Sprayen lämnar inga märken på kläder eller möbler.

luktborttagare

Hur kan jag spraya?

Sprayen kan användas på de flesta material, testa på ett litet område först. Eftersom Luktstopparen spray består av vatten och salt kan den även användas som deo. Det är visserligen ingenting som vi rekommenderar.

Fast det kan vara bra att veta att en spray som kan ta bort dålig lukt i kläder, i bilen och i rum också är mycket säker för dig. dålig doft skor borttagare Produkten är inte giftig och sprider inga ämnen runt sig. Sprayen är även säker för djur.

Spreja lite i tvättstugan så ska du se att det luktar gott där också efteråt. Du kan spraya där du tycker att det behövs för stunden.